П`ятниця, 19.04.2024, 14:07
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
200
Друзі сайту
Статистика
лічильник
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Учасник куреня ч. 59 ім. С. Ленкавського Андрій Болехівський про вів екскурсію гуртку "Громовиці" к.ч.52 ім.Марти чорної  в честь їхнього дня народження.

в рамках екскурсії гостям зі львову було продемонстроване чудоме містечко Івано-Франківськ та багато цікавинок нашого міста . 
надіємось що вони незабудуть його і будуть ще прїзджяти до нас.



... Читати далі »

Переглядів: 732 | Додав: Адмінчег | Дата: 15.12.2010 | Коментарі (0)

В суботу, 6 листопада з ініціативи Івано-Франківської станиці Пласту – Національної скаутської організації України та крамниці "Сувенірний штаб Станиславова" в театрі кіно "Люм’єр" відбудеться прем’єрний показ документальної стрічки «Золотий вересень. Хроніка Галичини 1939 – 1941».

Режисером документального фільму є відомий український кліпмейкер – Тарас Химич, знаний за відео-роботами гуртам «ТНМКонго», «Скрябін», « Тартак», «Гайдамаки», «Фліт» та інші.

Документальний ігровий фільм «Золотий вересень. Хроніка Галичини 1939-1941» розповідає про події на Західній Україні перед початком ІІ Світової війни, прихід радянської влади, зміни кордонів і зникнення цілих держав з мапи світу. Стрічку створено на основі архівних документів, матеріалів і спогадів свідків тих далеких подій представників українського, польського і єврейського народів довоєнної Га ... Читати далі »
Переглядів: 574 | Додав: Адмінчег | Дата: 15.12.2010 | Коментарі (0)

Метою вишколу є представити кандидатам на дійсне членство в організації чіткого уявлення про роль і можливості праці дорослої особи в Пласті.

Перед учасниками провід поставив наступні завдання:
акцентувати увагу на виховництві, як основній діяльності (місії) організації, та на відповідальності бути виховником;
пояснити що доросла особа в Пласті може також приносити користь організації шляхом розвитку адміністративної чи інструкторської ділянки.
Учасниками вишколу стали пластуни та пластунки з: Івано-Франківська, Львова, Надвірни, Яремче. Всього було 24 учасники. Вишкіл зараховано 21 учаснику, 3 учасників не пройшли вишкіл, тому повинні повторно пройти КВДЧ.

Поміж гутірками учасники мали змогу переглянути фільм «Золотий ... Читати далі »
Переглядів: 659 | Додав: Адмінчег | Дата: 15.12.2010 | Коментарі (0)

Івано – Франківська станиця відсвяткувала Пилипівські Заговини, які відбуваються кожного року в останній день перед постом. Акцію традиційно проводив 49 к. ім. І. Миколайчука. Вона почалася о 17:30, разом із початком в домівку почали запускати по одному людей яких у темряві лякав привид. Після того вони заходили в українську хату отримавши на вході програмку дійства. Після маленької вистави місце господаря і господині хати перебирали ведучі, які і проводили гостям різного роду забави.

Також в програму були включені майстер–класи (пляшкарт, випалювання та виготовлення кутасиків). Після майстер–класів та забав гості під керівництвом професійного кухаря йшли вчитися ліпити вареники.

Невдовзі наліплені вареники зварили та ... Читати далі »

Переглядів: 736 | Додав: Адмінчег | Дата: 15.12.2010 | Коментарі (1)

1 листопада в Івано–Франківську відбулась загально станична теренова гра з нагоди 92-річчя Листопадового зриву. Гра почалась о 17:30 і тривала до 19:00. Протягом цього відрізку часу загони (по 3 осіб) повинні були відгадати правильно загадки, знайти загадане місце та записати його код (наприклад ЛЗ999). Також недалеко від пластової домівки були намальовані 3 бонусні точки.

Зі слів пл. розв. Христі Молдавчук: ”Теренівка кльова. Я давно вже так не бігала.”

Отож результати змагань:
І місце- к. ч. 49 ім. І. Миколайчука (12 точок)
ІІ місце – к. ч. 59 ім. С. Ленкавського (11 точок)
А ІІІ місце між собою розділили одазу 3 куреня:
к. ч. 56 ім. М. Рудницької (9 точок)
к. ч. 70 ім. О. Кобилянської (9 точок)
к. ... Читати далі »

Переглядів: 615 | Додав: Адмінчег | Дата: 15.12.2010 | Коментарі (0)

За традицією, юнаки куреня організовують схожі тематичні бали кожного сезону. І ця осінь не стала винятком. Захід відбувався в місті Івано-Франківськ, в актовій залі школи – ліцей №23. Тематикою цьогорічного балу був стиль мафії, що добре себе зарекомендував минулої осені, а тому було вирішено провести другу його частину.

Гостями осіннього балу були пластуни з куренів станиці, округи та учасники КВДЧ. Приміщення залу було прикрашене в стилі американського бару часів «Великої депресії» з різними картинами, освітленням та баром, а всі виходи ведучих супроводжувалися музичними фонами мафіозного стилю. Крім танців, леді і джентльмени пригощалися в міні-барі напоями та солодощами, також брали участь у різних конкурсах та іграх. Гості дос ... Читати далі »

Переглядів: 592 | Додав: Адмінчег | Дата: 15.12.2010 | Коментарі (0)

Якщо ти маєш фотоапарат та вмієш ним хоча б примітивно користуватись, то, навіть не думаючи, повинен приїхати на „Фотодром”. А якщо ти не маєш чудо-техніки, то не засмучуйся – позич в сусіда. Або ж просто – бери друга й приїжджай. Масу вражень та задоволення обіцяємо, як і учасникам, так і гостям.


30 жовтня в місті Івано-Франківськ, відбудеться довгоочікувана акція "Фотодром". Вихідні присвячені фотографії. Запрошується кожен. Як і той хто любить фотографувати, так і той, хто любить розглядати чудові фото. 31 жовтня на вас чекатиме вечірка присвячена "хелоувіну", та нагородження всіх переможців.


Під час "Фотодрому" працюватиме фотовиставка, де будуть представлені кращі фотороботи з всієї України, кращих фотоаматорів та професіоналів, а в кінці ці фото можна буде придбати на благодійному аукціоні.


Також буде проведений конкурс до якого й запрошується й тебе й твоїх друзів та знайомих. Надсилай роздр ... Читати далі »

Переглядів: 554 | Додав: Адмінчег | Дата: 15.12.2010 | Коментарі (0)

У суботу 11 вересня Івано-Франківська станиця Національної скаутської організації України Пласт провела відкриття нового пластового року. Це є традиційний захід, що відбувається після тривалого літнього таборування.

Дійство почалося з того, що пластуни вимаршем пройшли центральними вулицями міста до Катедрального собору УГКЦ де відбули Службу Божу.

Після завершення цього, близько півтори сотні як старших, так і молодших пластунів вимаршем перейшли на площу А. Шептицького. Опісля шикування члени Пласту заспівали молитву та гімн Пласту. Під час урочистого відкриття відбулося прийняття в лави організації наймолодших уже теперішніх її членів. Також відбулось нагородження першунів літніх таборів та найактивніших їх організаторів. На ... Читати далі »
Переглядів: 517 | Додав: Адмінчег | Дата: 15.12.2010 | Коментарі (0)

"Зірка - In DOMIVKA" - це новий проект від к.ч.59 ім.С.Ленкавського

який вам пропонує зустрітись з відомими гуртами в пластовій домівці станиці Івано-франківськАдмінчег | Дата: 17.09.2010 | Коментарі (0)


Пластуни Івано-Франківської області 14-16 травня поблизу с. Олеша Тлуматсього району Івано-Франківської області відкрили сезон літнього таборування на честь опікуна Пласту Св. Юрія. Цьогорічне СВ було приурочене музиці 90-х, яке відбувалось у вигляді фестивалю. Учасників налічувалось біля 200. На «Фест СВ» були такі станиці: Івано-Франківськ, Печеніжин, Білі Ослави, Іваниківка, Солотвино, Яремче, Коломия. Команди готували ознайомлення творчості із українськими групами 90-х як: «Фантом 2», «Мертвий Півень», «Скрябін», «Ван Гог», «Магія», «The ВЙО», «ВУЗВ», «Akva Vita», та співаків: Ірина, Білик, Юрко Юрченко, Лілія Сандулес, Ольга Юнакова, Еl Кравчук, Ольга Юнакова, Іво Бобул та інші.

Провід ФЕСТ СВ
Комендант – ст. пл. скоб Юрко Лучин,ЛЧ
Бунчужний – ст. пл. прих. Степан Семенів,ВБ
Писар – пл. розв. Дана Андрухів
Конкурс куховарення «Гуляй На ... Читати далі »
Переглядів: 950 | Додав: Адмінчег | Дата: 30.05.2010 | Коментарі (1)

« 1 2 3 4 »